KAMERAN TAKANA

Olen kolmekymppinen autodidakti valokuvaaja Turusta. Kamera on kulkenut matkassani jo yli kymmenen vuotta ja puolet tästä olen myös keikkailut kameran kanssa. Teen mielelläni monipuolisia kuvauksia ympäri Varsinais-Suomea. Häät, ristijäiset, rippijuhlat, syntymäpäivät, valmistujaiset tai lakkiaiset. Dokumentaarinen kuvaus tallentaa juhlahetket tai muut tärkeät tapahtumat ikuisiksi muistoiksi.

Erityinen kiinnostuksen kohteeni on erilainen henkilö- ja muotokuvaus. Toisaalta kuvaan mielelläni myös niitä karvaisempia perheenjäseniä. Mikäli siis haluat itsestäsi tai läheisestäsi muotokuvan, ikuistaa lemmikkisi tai Sinulla on joku muu tapahtuma tai juhla, ota minuun yhteyttä. Voit nauttia juhlistasi huoletta ja myöhemmin voit muistella kiikkustuolissa elämäsi aikaisempia tähtihetkiä.

Parhaiten saat minuun yhteyden sähköpostilla anu@taytevalo.fi

Rakkaudella,

Anu Vihavainen

Vastaa