AJANKOHTAISTA

Tervetuloa minikuvaukseen Ruskon MLL perhekahvilaan Ruskotalolle (Talkootie 3) 29.9.2020 klo 10-12 välisenä aikana. Minikuvauksesta saa valokuvaajan valitsemat kolme ihaninta valokuvaa suoraan sähköpostiin hintaan 29€.

Taustoja minikuvaukseen on kolme:

– ”Teehetki”, jossa lapsi / lapset pääsevät pienen pöydän ääreen joko pehmolelujen tai sisarusten (tai vaikka molempien kanssa) viettämään ihanaa teehetkeä.

– ”Taikuri” pääseet vetämään pupun silinteristä ja esiintymään sisaruksille tai vaihtoehtoisesti pehmoleluyleisölle.

– Mukana on myös aivan pienille lapsille oma kuvauspiste. Vaaleaan taustaan tulee laakea kori, jossa on tyyny ja harmaa viltti, jonka päällä lapsi voi nukkua.

Taustat rakennetaan kuvauspäivän aamulla Ruskotalolle.

 

Kuvaukseen ei voi varata aikaa vaan kuvattavat saavat numerojärjestyslapun saapuessaan paikalle. Odotellessa kannattaa täyttää yhteystietolomake valmiiksi. Valokuvat toimitetaan asiakkaan sähköpostiin viimeistään 13.10.2020. Kuvauksen maksu suoritetaan joko paikan päällä mobilepay sovelluksella tai myöhemmin laskulla. Laskun eräpäivä on 13.10.2020.

Vinkkejä kuvaukseen: Suosi mukavia vaatteita, sellaiset missä vietätte aikaa muutenkin perheen parissa. Harmoonisemman kokonaisuuden saa, kun valitsee kaikille kuvattaville saman kaltaiset vaatteet. Suuria ja häiritseviä kuvioita sekä kokonaan tummia asuja kannattaa välttää. Kerro lapselle mihin olette tulossa ja mitä tekemään. Kotona voi harjoitella myös hauskoja ja hassuja ilmeitä. Kuvaaja-täti on ihan kiva.

Tervetuloa!

P.S. Jos koku asia mietityttää, niin kysy rohkeasti sähköpostilla anu@taytevalo.fi. Vastaan niin pian, kuin mahdollista. Nähdään!