AJANKOHTAISTA

MINIKUVAUS 17.3.2020

ON TOISTAISEKSI SIIRRETTY KORONAVIRUKSEN VUOKSI JA YRITÄMME JÄRJESTÄÄ UUTTA AJANKOHTAA TIEDOITAMME ASIASTA MYÖHEMMIN

Tervetuloa minikuvaukseen Ruskon MLL perhekahvilaan Ruskotalolle 17.3.2020 klo 10-12 välisenä aikana. Minikuvauksesta saa valokuvaajan valitsemat kolme ihaninta valokuvaa suoraan sähköpostiin hintaan 35€.

Taustoja minikuvaukseen on kolme:

– ”Teehetki”, jossa lapsi / lapset pääsevät pienen pöydän ääreen joko pehmolelujen tai sisarusten (tai vaikka molempien kanssa) viettämään ihanaa teehetkeä.

– ”Taikuri” pääseet vetämään pupun silinteristä ja esiintymään sisaruksille tai vaihtoehtoisesti pehmoleluyleisölle.

– Mukana on myös aivan pienille lapsille oma kuvauspiste. Vaaleaan lautataustaan tulee laakea kori, jossa on tyyny ja harmaa viltti, jonka päällä lapsi voi nukkua. Kuvauspisteessä on myös sisustuspullo, jossa on eukalyptuksen oksia.

Taustat rakennetaan kuvauspäivänä aamulla Ruskotalolle.

Kuvaukseen ei voi varata aikaa vaan kuvattavat saavat numerojärjestyslapun saapuessaan paikalle. Odotellessa kannattaa täyttää yhteystietolomake valmiiksi. Valokuvat toimitetaan asiakkaan sähköpostiin viimeistään 31.3.2020. Kuvauksen maksu suoritetaan joko paikan päällä mobilepay sovelluksella tai myöhemmin laskulla. Laskun eräpäivä on 31.3.2020.

Vinkkejä kuvaukseen: Suosi mukavia vaatteita, sellaiset missä vietätte aikaa muutenkin perheen parissa. Harmoonisemman kokonaisuuden saa, kun valitsee kaikille kuvattaville saman kaltaiset vaatteet. Suuria ja häiritseviä kuvioita sekä kokonaan tummia asuja kannattaa välttää. Kerro lapselle mihin olette tulossa ja mitä tekemään. Kotona voi harjoitella myös hauskoja ja hassuja ilmeitä. Kuvaaja-täti on ihan kiva.

Tervetuloa!

P.S. Jos koku asia mietityttää, niin kysy rohkeasti sähköpostilla anu@taytevalo.fi. Vastaan niin pian, kuin mahdollista niin hyvin kuin osaan. Nähdään!