MINIKUVAUS

TERVETULOA JOULUISEEN MINIKUVAUKSEEN!

Pienistä rakkaista on ihana lähettää ikuistettu kortti joulun alla tai teettää valokuvalahja kummeille ja isovanhemmille.

Järjestämme studiollamme Leaf-Centerissä, Turussa, lokakuun viimeisenä viikonloppuna 30.–31.10. jouluisen minikuvauksen ja varauskalenteri on nyt auki!

Minikuvauksessa varaamme teille aikaa 20 minuuttia, joka varmasti riittää ihanien kuvien taltioimiseen. Kuvauksen hinta on 39 euroa ja se sisältää kolme ihanaa ja viimeisteltyä otosta, jotka ammattitaitoinen kuvaaja on sinulle valinnut. Valmiit digikuvat saat sähköpostiisi kahden viikon sisällä kuvauksestasi. Tämän jälkeen voit teettää niistä haluamasi kuvatuotteet valitsemallasi palveluntarjoajalla.

Kuvaukseen osallistuvan lapsen tulisi osata istua itse tai isomman sisaruksen sylissä. Studiolle rakennetut taustat ovat suunniteltu korkeintaan neljälle pienelle lapselle. Tämän vuoksi emme ota näiden kuvauspäivien aikana perhekuvia.

Aikoja on rajoitetusti, joten varaathan omasi nopeasti tästä linkistä.

Lisätietoja voi tiedustella sähköpostin välityksellä osoitteesta heidi (at) juhannusvuori.fi tai teksiviestillä, sekä WhatsApp -viestillä numerosta 050 549 5786. Muiden töiden vuoksi viestit tavoittavat soittamista paremmin ja kuvauspäivinä haluamme rauhoittaa tilanteen soittoääniltä.

Nähdään kuvauksissa!

Anu Vihavainen ja

Heidi Tuomola –  www.heidituomola.fi