SEIKKAILUPULLO

15,00 

Tiesitkö, että seikkailu alkaa ensimmäisestä askeleesta ja ensimmäisestä kulauksesta? Nyt voit astua seikkailuun täysin varustautuneena – esittelyssä Seikkailijan unelma Seikkailupullo!

Varastossa

Category:

Kuvaus

Tässä pullossa yhdistyvät käytännöllisyys ja seikkailumieli täydellisesti. Tilavuudeltaan 500ml, tämä pullo tarjoaa tarpeeksi nestettä pitämään sinut virkeänä ja valmiina uusiin seikkailuihin. Sen kompakti koko (halkaisija 7cm ja korkeus 18cm) tekee siitä ihanteellisen kumppanin niin kaupungin kaduilla kuin poluilla metsässäkin.

Valmistettu kestävästä muovista ja metallista, tämä pullo kestää vaativia olosuhteita ja seikkailuja. Lisäksi sen tyylikäs design tekee siitä katseenkääntäjän missä tahansa seikkailusi viekään. Saat painatuksen pullon ympäri pienellä saumalla.

Ole valmis ottamaan seikkailusi seuraava askel – ota mukaasi Seikkailijan Unelma Seikkailupullo ja anna seikkailun alkaa!

Huomaathan, ettei tässä mallissa ole thermos ominaisuutta.

Muista lisätä kassalla tiedosto. Painatus tulee pullon ympäri pienellä saumalla. Halutessasi voi tehdä valmiin aineiston PDF tiedostona kokoon 23×11,5cm.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SEIKKAILUPULLO”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *